За блестящи джанти

Усмивката на Вашата кола, това са алуминиевите джанти за всеки автомобил. Къде и как може да полирате алуминиевите джантите на своя автомобил?

Ние разполагаме със специалисти в този сектор. Това са хора, които с точност и прецизност ще подходят към освежаването на този детайл. Нашият екип работи с техника от висок клас, Тя полира алуминия до блясък. Сами ще се учудите възможно ли е очите Ви да виждат такава огромна разлика – преди и след изпълнението на самото полиране. Резултатите са впечатляващи.

Полирането се извършва машинно. Това гарантира качество на услугата и перфектен външен вид на джантите. Специалната машина, с която разполагаме съдържа много приставки, които позволяват полиране на малки и големи повърхности. Възможността да работим с всеки модел джанти ни позволява да обслужваме широк спектър от марки и модели, в този смисъл, можем да се справим перфектно с всеки тип алуминиева джанта. Нещо повече – предлагаме и допълнителна услуга – лакиране. Поставянето на лак по повърхността на полираната джанта удължава ефекта и предпазва от външни атмосферни влияния.

Когато сте решили да излезете извън града или просто да се насладите на природата , разчитайки на комфорта на собствения си автомобил, нищо няма да засенчи блясъка на току що полираните алуминиеви джанти, ако те бъдат лакирани и защитени от пътните условия и капризите на времето.

Към услугата полиране на алуминиеви джанти, решихме да допълним и една екстра. Това е полиране на предмети от интериора на Вашият дом или офис, които искате да освежите. Така ще дадете нов живот на любими свои вещи и няма да се налага да се разделяте с тях. Погрижете се, не само Вашият автомобил да сияе, но и всичко, около Вас.